“DE AUTHENTIEKE DORPSKROEG, DE STIJLVOLLE HOTELLOBBY GECOMBINEERD MET EEN GERICHTE PRODUCT KEUKEN”

Brabohoeve is niet in één vakje te stoppen. Dat is net het unieke aan het verhaal. "Beschouw het als de combinatie van een authentieke dorpskroeg, met een pure keuken in een stijlvolle omgeving: een plek waar je altijd welkom bent, waar je weet dat het lekker is en waar niets moet, maar alles kan."

“DE ESSENTIE VAN HET PURE”

Pure smaken in een uitnodigende omgeving voor een authentieke en onbezorgde beleving. Brabohoeve staat voor genieten van de eenvoudige zaken in het leven. Van heerlijke momenten, een lekker glas en PURE ingrediënten die met passie bereid zijn.

“GENIETEN VAN EENVOUD”

Eigen aan Brabohoeve is Christophes liefde voor streekeigen ingrediënten. Die passie werd gevoed in het Hof van Cleve. Na 7 jaar onder het goedkeurend oog van leermeester Goossens neemt hij vandaag zelf de leiding in de keuken. "Ik heb heel veel geleerd in het Hof van Cleve, bij uitstek het oog voor detail. Elk onderdeel klopt. Niet een beetje, maar helemaal. Brabohoeve is onze bescheiden vertaling van die filosofie: terug naar de eenvoud met aandacht voor elke component, zowel in de keuken als in de beleving."“"Smaak boven alles"”

Bij Brabohoeve staat seizoensgebonden koken met een eigen stijl centraal. Onze gerechten benadrukken smaak en eenvoud, met een accent op kwaliteitsingrediënten van eigen bodem. Op onze menukaart vindt u verschillende huisbereide klassiekers terug, zoals paling in 't groen, langoustines, vol au vent, zeetong, garnaalkroketten, en vele anderen. Deze gerechten hebben een speciale plek in de harten van onze gasten. Ze worden sinds de opening van Brabohoeve aangeboden en vele gasten komen geregeld terug om van deze Brabo klassiekers te genieten. We streven naar een balans tussen onze tijdloze favorieten en seizoensgebonden creaties, met de Belgische keuken als leidraad.

“Where there is no WINE, there is no LOVE.”

Liefde voor wijn is een uit de hand gelopen passie van Christophe. De wijnkaart is in de loop der jaren uitgegroeid tot een boek met vele mooie referenties en jaartallen. Een duidelijke  voorliefde voor Bourgogne en Noord-Italië voor de liefhebbers, vraag gerust naar bijpassend advies “Private Dining ”

Brabohoeve beschikt over verschillende ruimtes die geschikt zijn voor diverse gelegenheden, zoals intieme diners en zakelijke vergaderingen. Op onze eerste verdieping vind u een privéruimte met plaats voor maximaal X personen. Deze private dining staat in verbinding met onze rooftopbar. Daarnaast vindt u op de eerste verdieping een kleinere private dining, met een capaciteit voor maximaal X personen. Een unieke eigenschap van deze gezellige, intieme en warme plek is de mogelijkheid om sigaren te degusteren wanneer er niet wordt gegeten.

“Evenementen volledig op maat”

Of u nu een bruiloft plant of een bedrijfsevenement, wij zorgen ervoor dat uw evenement onvergetelijk wordt. U kan hiervoor onze private dinings, ons restaurant, de bar, ons terras en/of de rooftop volledig afhuren. De sfeer en stijl van uw evenement kan volledig worden aangepast op basis van uw noden. We helpen u met elk aspect, van de aankleding van de zaal tot de inzet van entertainment, zoals live muziek of animatie. Neem contact op met Gregory via gregory@brabohoeve.be om uw ideeën te bespreken en samen een op maat gemaakt evenement te creëren dat aan al uw verwachtingen voldoet.


“Bar Druon ”

Tijdens de koudere maanden - van oktober tot maart - verwelkomen we u graag in Bar DRUON. Hier serveren we een assortiment van "bites & drinks" die u kunt delen met uw gezelschap. Een reservering is niet nodig, dus kom gewoon langs en geniet. De keuken van bar DRUON is doorlopend open vanaf 12h.

Reserveer

Voor reservaties in de toekomst kan u onze online reservatie-tool gebruiken.
Voor last minute reservaties of wijzigingen kan u telefonisch contact opnemen.U kan telefonisch reserveren tijdens onze openingsuren.
Tijdens piekmomenten kan het evenwel heel druk zijn en dan krijgen de aanwezige klanten voorrang. Onze excuses mochten wij u niet onmiddellijk te woord te kunnen staan.

Wij noteren graag uw speciale wensen, allergieën of vegetarisme bij uw reservatie.
Aanpassingen aan onze gerechten zijn mogelijk. Graag uw keuze te beperken met 4 verschillende gerechten per tafel.