“DE AUTHENTIEKE DORPSKROEG, DE STIJLVOLLE HOTELLOBBY GECOMBINEERD MET EEN GERICHTE PRODUCT KEUKEN”

Brabohoeve is niet in één vakje te stoppen. Dat is net het unieke aan het verhaal. "Beschouw het als de combinatie van een authentieke dorpskroeg, met een pure keuken in een stijlvolle omgeving: een plek waar je altijd welkom bent, waar je weet dat het lekker is en waar niets moet, maar alles kan."

“DE ESSENTIE VAN HET PURE”

Pure smaken in een uitnodigende omgeving voor een authentieke en onbezorgde beleving. Brabohoeve staat voor genieten van de eenvoudige zaken in het leven. Van heerlijke momenten, een lekker glas en PURE ingrediënten die met passie bereid zijn.

“GENIETEN VAN EENVOUD”

Eigen aan Brabohoeve is Christophes liefde voor streekeigen ingrediënten. Die passie werd gevoed in het Hof van Cleve. Na 7 jaar onder het goedkeurend oog van leermeester Goossens neemt hij vandaag zelf de leiding in de keuken. "Ik heb heel veel geleerd in het Hof van Cleve, bij uitstek het oog voor detail. Elk onderdeel klopt. Niet een beetje, maar helemaal. Brabohoeve is onze bescheiden vertaling van die filosofie: terug naar de eenvoud met aandacht voor elke component, zowel in de keuken als in de beleving."“"Smaak boven alles"”

Brabohoeve gaat terug naar het pure. In de open keuken krijgen seizoensgebonden ingrediënten alle aandacht in een hedendaagse bereiding. Smaak boven alles.


In een sfeervol decor geniet je volgens het aanbod van klassiekers. Daarbij heerst één constante: verse producten van bij ons. Heerlijk in hun eenvoud.

“Where there is no WINE, there is no LOVE.”

Liefde voor wijn is een uit de hand gelopen passie van Christophe. De wijnkaart is in de loop der jaren uitgegroeid tot een boek met vele mooie referenties en jaartallen. Een duidelijke  voorliefde voor Bourgogne en Noord-Italië voor de liefhebbers, vraag gerust naar bijpassend advies “Private Dining ”

Iets te vieren,  of liever afzonderlijk tafelen ?  


Wij beschikken over 2 aparte ruimtes die zowel geschikt zijn voor vergaderingen of Private Dining.


neem gerust contact op zo werken we voor u de gepaste formule uit.   


“Customite ”

Een feest op maat naar uw wensen. 


we werken het graag uit met u neem gerust contact op met Gregory 


gregory@brabohoeve.be

“Bar Druon ”

Vanaf oktober kan je terecht bij  Bar DRUON, hier brengen we een assortiment van "bites & drinks" Geopend van maandag tot en met donderdag vanaf 12u. 

Reserveer

Voor reservaties in de toekomst kan u onze online reservatie-tool gebruiken.
Voor last minute reservaties of wijzigingen kan u telefonisch contact opnemen.U kan telefonisch reserveren tijdens onze openingsuren.
Tijdens piekmomenten kan het evenwel heel druk zijn en dan krijgen de aanwezige klanten voorrang. Onze excuses mochten wij u niet onmiddellijk te woord te kunnen staan.

Wij noteren graag uw speciale wensen, allergieën of vegetarisme bij uw reservatie.
Aanpassingen aan onze gerechten zijn mogelijk. Graag uw keuze te beperken met 4 verschillende gerechten per tafel.