“DE ESSENTIE VAN HET PURE”

Pure smaken in een uitnodigende omgeving voor een authentieke en onbezorgde beleving. Brabohoeve staat voor genieten van de eenvoudige zaken in het leven. Van heerlijke momenten, een lekker glas en PURE ingrediënten die met passie bereid zijn.

“GENIETEN VAN EENVOUD”

Eigen aan Brabohoeve is Christophes liefde voor streekeigen ingrediënten. Die passie werd gevoed in het Hof van Cleve. Na 7 jaar onder het goedkeurend oog van leermeester Goossens neemt hij vandaag zelf de leiding in de keuken. "Ik heb heel veel geleerd in het Hof van Cleve, bij uitstek het oog voor detail. Elk onderdeel klopt. Niet een beetje, maar helemaal. Brabohoeve is onze bescheiden vertaling van die filosofie: terug naar de eenvoud met aandacht voor elke component, zowel in de keuken als in de beleving."“DE AUTHENTIEKE DORPSKROEG, DE STIJLVOLLE HOTELLOBBY GECOMBINEERD MET EEN GERICHTE PRODUCT KEUKEN”

Brabohoeve is niet in één vakje te stoppen. Dat is net het unieke aan het verhaal. "Beschouw het als de combinatie van een authentieke dorpskroeg, met een pure keuken in een stijlvolle omgeving: een plek waar je altijd welkom bent, waar je weet dat het lekker is en waar niets moet, maar alles kan."

“Werken bij Brabohoeve”

Maak kennis met ons team ? stuur gerust uw CV en we nemen graag contact met U op 

Reserveer

Voor reservaties in de toekomst kan u onze online reservatie-tool gebruiken.
Voor last minute reservaties of wijzigingen kan u telefonisch contact opnemen.U kan telefonisch reserveren tijdens onze openingsuren.
Tijdens piekmomenten kan het evenwel heel druk zijn en dan krijgen de aanwezige klanten voorrang. Onze excuses mochten wij u niet onmiddellijk te woord te kunnen staan.

Wij noteren graag uw speciale wensen, allergieën of vegetarisme bij uw reservatie.
Aanpassingen aan onze gerechten zijn mogelijk. Graag uw keuze te beperken met 4 verschillende gerechten per tafel.